UUS KLR 650 2022a.
Re: UUS KLR 650 2022a.
See "võtaks" on nii tore sõna, ma võtaks RFR-i, kui nagunii tegudeks ei lähe, siis pole ju mõtet latti alla lasta
Reaalsus on see, et turusegmendid on erinevad ja kui kellelgi on paari keskmise kuupalga jagu raha arvel, mingi veeuputuseaegne, aga siiski müüdavas korras mammut garaažis ja ilge kopp ees selle viimase tükkhaaval uueks ehitamisest, siis selle KLR-i jaoks võib hakata vaikselt juba kätt soojendama ja taburetil istudes suuga hääli tegema, Tenere osas on ta vaevalt poolel teel, primaarne või mitte. Ja kuigi viimane võib misiganes objektiivses kategoorias peajagu üle olla, naljakas ka kui ei oleks, siis tehaseuus KLR on jälle tõenäoliselt sellest veeuputuseaegsest peajagu üle. Juba sissepritse näiteks, ja üleüldse maha mädanemata elektrisüsteem jms "pisiasjad", mis ükshaaval tunduvad tühised, aga päeva lõpuks on kuulutus stiilis "olen viimase aasta jooksul sisse pannud 3k eest juppe, tšekid kõik alles, hind 1500".
Räägin muidugi täiesti hüpoteetilisest isikust, nagu ilmselt isegi aru saate. Ma ise ikka vaatan RFR-ide kuulutusi ja pühin lapiga Honda alt õli
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.