Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Krl kirjutas: 21 Jaan 2021, 21:29
Spoiler

kuna poldi tugevuse küsimusele tulid head vastused, siis prooviks korra veel.

Keegi roostemuunuriga omab suuremat kokkupuudet.

kui sellega haljast metalli lihtsalt katta, siis mu mäletamistmööda tõmbas pinna vähe tumedamaks, ja kas see tume pind siis omab mingit roostekindlust ka siis, kui see nii jättagi. No nagu õhuniiskuse suhtes lihtsalt.

Tahaks ühe konstruktsiooni jätta värvimata, aga saada ta kuidagi ühtlast tooni ja väheke roostekindlamaks. See justkui sobiks ideaalselt. Mis arvate?

Olen mingi sellise CRC happepõhisega teinud mingit nö fosfaatimist. Enam ei mäleta kuidas ta toimis, aga ühtmoodi tehes jäi hallikas pind ja teistmoodi tehes jäi must pind. Seda küll igalpool ei müüda.
Unustasin ühe vanni sisse hobuseraua, mida tahtsin roostest puhtaks teha ja see oli mul garaaži nuka taga terve talve. Kogu see jama oli lume all ja vahepeal isegi jääs, kuid kevadel kui üles ulas, oli hobuseraud ilusa halli kihiga kaetud ja on seda nüüd juba mitu aastat peale seda ka.

image.png
image.png (153.06 KiB) Vaadatud 2448 korda
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”