Aprilia rst1000 futura 2003a. esiamordi simmerid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Aprilia rst1000 futura 2003a. esiamordi simmerid
oil kirjutas: ↑10 Jaan 2021, 12:56Hea, kui saav soodamalt, kui esialgu arvestatud. 15 minutiga kogu lahtivõtmine teha on vast maailmarekord. Oma enduurokal pidin ikka üksjagu lahti kruvima, maski eest võtma jne, et kõikidele poltidele ligi pääseda. Õpetuse järgi tegin, ei hakanud oma peaga leiutama ja pärast kahetsema. Kõik see amortide nõrutamine, puhastamine, pärast õhumullide välja laskmine ja nivoode täpne jälgimine ikka võttis aega, aga ju ma olen saamatu ka, ei vaidle vastu. Töö ise aga lihtne ja lõbus. Õli ostsin Streetmotost ja see ikka maksis, kokku läks napilt alla 1,5 liitri, torudes eri kogused.
Minu rattal oli mingi 0,5-0,6l õli kokku, mis maksis äkki 10€ kanti liiter. Vaadiõli siis, mitte 1l pakend. Ma keeran lahti löökmutrikeerajaga ja rattavõll+4 polti supportid+4polti porikas+2polti piduritorude kinnitused. Prillid saab minu rattal silmusega ilma midagi lahti võtmata lahti keerata. No ei lähe kaua sellega.Kõik poldid on mutriteta ehk ainult lahti keerata.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.