Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3140
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas ranel »

Rasmusk kirjutas: 03 Jaan 2021, 13:37
ranel kirjutas: 10 Nov 2020, 10:24
urmas66 kirjutas: 10 Nov 2020, 10:22
kristjankk kirjutas: 10 Nov 2020, 10:00

Autode käigukastivalikut on siin väga tuliselt lahatud, aga kui keegi on püüdnud sisse tuua mootorratta automaatkäigukasti teemat, siis see pole nagu vedu võtnud ja jutt on ikkagi autode juurde tagasi tulnud. Kas on siin mingid topeltstandardid? :D

Kusjuures just täna hommikul(autoga) tööle sõites mõtlesin sama asja, et kas ma tsiklile seda ikka tahaks. Ei ole topeltstandart vaid lihtsalt kasutuskohad on nii erinevad, et tsikli puhul on manuaal vast ägedam, kuigi ma enda puhul üldse ei välista ja ei laida ka tsikli automaati.

Mulle pakuti millalgi ühte vigase dct-ga hondat. Võtsin service manuaali lahti ja 70 lisalehekülge ainuüksi dct kohta ajas isu ära.

Õnneks leidus järgmine "hull" kes selle ratta ära ostis. Nüüdseks on selgunud, et polegi vist kasti viga, vaid murekoht hoopis käiguvahetusmootoris või hoopiski kuskil mujal.

DCT on igatahes väga-väga hea matkaprofiiliga rattale, kus vahemaad on suured ja mugavus olulisem (kui seda üldse mugavuseks nimetada saab). Samuti on väga mõnus ka näiteks linnatingimustes tihedamates liiklusoludes.

Motohobi ei pruugi alati olla sport.

No enne, kui pill korralikult ei liigu, pole kindel, et diagnoos õige on. Või veel hullem, mis algse probleemi üldse põhjustas.
DCT vastu mul midagi pole ja sõidaks ise ka hea meelega sellega, lihtsalt peale põhjalikumat tutvumist dct hingeeluga, ei tekkinud isu ise seda probleemi lahkama hakata. Eks vast mõne aasta pärast hakkab pädevaid tegelasi ka tekkima, kes DCT-d ilma katseeksitudmeetodeid kasutamata remontida suudavad.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”