Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
mx77 kirjutas: ↑25 Dets 2020, 09:54Spoiler
Soomes vist mõned aastad tagasi tõusid mootorrataste kindlustuse hinnad ropult.
Mäletan, et kuskil Soome krossifoorumis kasutajad kaebasid, et nüüd enam ei jõua krossiratast (ja-jaa, Soomes on nii debiilsed seadused, et suvalise liiklusvahendiga toimunud õnnetuse korral makstakse arstiabi ja haigushüvitised ainult sõiduki kindlustuselt, vastasel juhul saad vist ainult mingit minimaalset abi tasuta) kindlustada, mõnedel olid aastamaksed läinud suurusjärku 4000-5000 EUR.
Seal on jah, enamvähem iga asi kindlustuse kaelas. Vist selleks, et saaks sotsmaksu väiksemana hoida. Ettevõttes, kus mu vend kunagi töötas ja millega ma ärisuhetes olin, oli paar karti firmapidudel võidu sõitmiseks. Üks töötaja kärutas sellega korra niisama ringi ja põrutas parklas seisnud autole otsa, omal pea lõhki ja autol tiib mõlkis. See asi pandi töökoja kindlustuse kraesse väitega, et kart oli töökojas remondis ja töötaja tegi kinnisel territooriumil proovisõitu. Igatahes töökoja kindlustus maksis nii töötaja ravi kui ka viga saanud auto remondi. Kardi remont oleks vist ka makstud, kui see avariis katki oleks läinud.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.