Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas pühak »

Kirs kirjutas: 16 Dets 2020, 12:59
Spoiler
pühak kirjutas: 15 Dets 2020, 23:45

Mul välgutas statsionaarne kaamera Rakvere külje all Grossi maja juures 5. dets õhtul, kuigi kiirus oli vaid 91km/h. Ma ootasin lausa huviga, et kas suudetakse mingi trahviteade selle kohta ka leiutada, aga seni pole veel midagi. Ju siis rändas prügikasti see pilt.

Sellise kiiruse juures ei tee need veel midagi. 97kmh+ ärkavad ellu. Kui oled muidugi 90kmh alas:)

50 alas hakkab kaamera trahvima alates 57 km/h
70 alas hakkab kaamera trahvima alates 77 km/h
90 alas hakkab kaamera trahvima alates 97 km/h
100 alas: hakkab kaamera trahvima alates 108 km/h
110 alas: hakkab kaamera trahvima alates 118 km/h

Seda minagi. Me naisega vahtisime lollide nägudega teineteisele otsa, et mis see nüüd oli, kui kiirust polnud nagu ollagi. Aga siiamaani pole jõustruktuuride poolt selle kohta mingit teadet tulnud, seega said nad vist isegi aru, et aparaat peksis segast. Võibolla oli asi selles, et mul kaubikul lisakaugtulelaternad ees ja kogu valguspatarei põles täies hiilguses. Et äkki luges masin kiiruse valesti või pidas mind mingiks selliseks suuremaks aparaadiks, millele vähem kiirust on lubatud. Kuigi ma ei kujuta ette, mis elukaks ta võis mind arvata.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”