Garaazi kütmine ja soojustamine

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Garaazi kütmine ja soojustamine

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

yeekim
kui sa mu küsimusele üritad vastata saad ise pihta et sohu tüürid

lembit
et kui sa üritad tuua näidet et veel või radikal pole eraldi võimsust vaid nendel kui süsteemil on võimsus ja kui seal vee tempi, voolukiirust vms muuta siis muutub võimsus ja nii enamvähem samas lõimes räägid kirve varre 10 sendist, siis ei ole väga keeruline välja lugeda, et ei ole kirvel ega mehel üksi võimsust (no mis ilmselt nii oligi mõeldud) vaid võimsus on nende kooslusel ning samamoodi kui muuta seal 10cm muutub koosluse võimsus. Vbl ma demagoogitsen liiga (ma ei viitsi täpselt seda posti üles otsida, lihtsal mind jäi see sinu kirve näide kummitama kuna ma ei saanud aru mida sa silmas pead) Edit otsisin üles ja no mitme posti peale kokku ei ole tõepoolest väga raske sellele tulemusele jõuda

Lembit kirjutas: 16 Dets 2020, 20:01

Miks neid süsteeme sinuarust omavahel võrrelda ei saa?

• Süsteemile A rohkem energiat andes muutub see võimsamaks.
  • Süsteem B on täpselt nii võimas, kuipalju sinna energiat sisse pandi.
    Keeleliselt on laused küll erinevad, aga milles on sisuline erinevus?

sest jutt oli aint kirvest ja varre pikkusest (mis mõjutab süsteemi võimsust sama palju kui turisti ribid), mitte jõupudru kaloritest, mis oleks olnud süsteemi võimsuses rolli mängiv osa, nagu radikas voolava vee hulgal ja temperatuuril
aga ega ma päriselt arvanudki, et sinu kirvemehel mingi ribi külges om, mis hommikuse kaeratummi päeva peale tummisemaks muudab, lihtsalt sinu väljendus (minu lugemisoskus) oli selline

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”