Garaazi kütmine ja soojustamine
-
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Garaazi kütmine ja soojustamine
Nüüd on sinul lugemise hoolikust vaja tõsta!
Radiaatoril ei ole võimsust. Ka elektriradiaatoril mitte. Sellega seoses ei saa ka tema võimsus suureneda.
Sul on teooriapunktis viga! Radiaatoril, nagu ka kirvel, ei ole sellel kujul eraldivõttes võimsust. See on süsteemi osa. Kui midagi ei ole, siis ei saa see ka suureneda.
Ma arvan, et ma polegi rääkinud veest tühjana maas (keskkütteradiaator) või juhe pistikust väljas (elektriradiaator) vedelevast radiaatorist, mis mitte mingit võimsust ei arenda, või mida selle sõnastusega mõtled?
Siin sõbralik soovitus - ära kaeva sügavamale. Radiaatoril ei ole võimsust.
Pole vahet, kas keskkütteradiaatoril on vesi sees, või elektriradiaator otsapidi seinas. Lihtsam on aru saada, kui mõelda keskkütteradiaatorile, kus ei ole vett sees, aga ka vee lisamine, sooja vee lisamine ja isegi selle liikumapanemine ei tekita keskkütteradiaatorile võimsust.
Enne, kui hakkad lisama mingeid näiteid, kus sinuarust nagu oleks radiaatoril võimsus, mõtle hoolikalt, miks ma selle kirvenäite tõin ja miks ma väidan, et radiaatoril ei ole võimsust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.