Garaazi kütmine ja soojustamine
Re: Garaazi kütmine ja soojustamine
Lembit...ole meheks pane palun valem kirja, ja no kuna sa juba nagunii välja arvutasid siis pane arvud ka sisse ja näita kuidas täpselt tulemuse said. vastasel juhul oled ju ise täpselt sama "pooltõde" mees kui kõik ülejäänud siin
Ja kui sa juba selles teemas nii kõva käpp oled nagu siin väidad siis äkki teeksid väikse arvutuse veel. Siin praegu käis selline suvalise vähemate ribidega ja siis suvalise rohkemate ribidega radika võrdlemine ja noh vastavalt siis need mingisugused "Mõttetud 0.03%" või mis iganes see sealt väidetavalt tuli.
Aga ehk võtad ja arvutad sama väärtuse välja siis ka sellise vähe ekstreemsema näite puhul. No näiteks nii, et 3kw elektriradikas sooja eraldava pinnaga 0.01 ruutmeetrit vs. sama võimsusega elektriradikas sooja eraldava pinnaga 2 ruutmeetrit. Mind huvitaks, et mitu protsenti või null koma protsenti siis on.
Ühtlasi võiksid ka mulle selgitada, mismoodi saab võimsust tarbida? Loogiiselt ja selgelt palun. Minul nagu on meeles, et võimsust saab arendada. No et näiteks sisepõlemismootor on võimeline arendama mingit x võimsust või et on olemas millegi (väljund)võimsus. Tarbitakse selleks näiteks siis voolu ja tarbitakse seda voolu mingi pinge juures. Ma võin muidugi eksida...seepärast ehk saadki selgitada mismoodi see võimsuse tarbimine täpsemalt käib?
Veel võiksid selgitada selle erijuhu iseloomu. Kas elekriradikaga seinast voolu võttes (või no ma ei tea, äkki ma nimetan valesti ja tegelikult toimub seal hoopis võimsuse tarbimine) siis sisendpinge langeb? Kui langeb siis kuhumaani ta langeb ja millises vahemikus?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.