Kuhu 2021 hooajal matkatakse
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Kuhu 2021 hooajal matkatakse
Raki kirjutas: ↑07 Dets 2020, 13:32Mis selle bussi-ratta kombo mässamise point?
Saan aru et kui läheks kergete krossikatega, mis ei kananta lihtsalt 3k km transiiti sõita, aga tavalist suurt ratast bussi ajada ja siis kahe sõiduvahendiga majandada?Mina näen ratta saatmise pointi siis, kui ise istud lennukisse ja 4h pärast võtad ala Milanost ratta ja oled kohe kohal ja hakkad avastama. Bussiga ise sõites loksud aga täpselt sama kaua ja sama raha eest kui siit kohapealt rattaga minnes.
Milaanost Rumeeniasse(piirile) minna on sama kui seda kodust teha. Balkanile lennata on üsna keeruline just meilt(Kui sa just Varnasse charteriga ei lenda). Ümberistumisega üle Frankfurti-Timisoarasse saaks(Lufthansa lendab) ja päev sinna ja päev tagasi. Ilmselt oleks mõistlikuim sinna suunas Milaano ikka ära unustada ja ratas Slovakkiasse või Austriasse saata, kui Timosoarasse ei saa saata. Lennupiletid maksavad 2-le 350-400€ kanti, edasi tagasi.
Mis bussiga sõitmisse puutub, siis mul on bussil mingi 70-80cm laiune alumiiniumist pealesõidu sild ja ratta peale ajamine on koos kinnitamisega umbes 3-5min.
Minu puhul oleks bussiga transiit lihtsalt kiirem,kui rattaga. Ma suudan sõita ilma pausita ikka tunde ja hommikul kodust alustades oleks õhtul Lõuna-Poolas kohal küll. Kuna Rumeenia on ikka üsna suur maa,siis huvitavate kohtade vahele jääb ka üsna palju tuima sõitu, mis tsikliga ei olegi nii väga huvitav, aga kohapeal sõita oleks ilma varustuseta(mille saab bussi jätta) päris tore. Lisaks jääb ära väga peen ajaline planeerimine, sest millagi läheb ju lennuk ning see seab omad piirid.
Aga eks igaühel oma harjumused, vaba maailm vabad valikud
Mina eelistan päeva maanteel sõita, selle asemel kui mööda lennujaamasid konnata.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.