Kokanoad ja teritamine
-
- Postitusi: 38
- Liitunud: 17 Dets 2017, 10:57
- Tsikkel: Softail
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
See "ega me väga ei tahagi seda tähte" on täpselt selline krdi Eesti suusatajate jutt, et ega me ei läinudki võitma vaid kogemusi saama. Selle kohta on ütlemine olemas, kuidas teha restoraniga miljon? Alusta kahega...
Hea restoran on aastate pikkune töö ja vaev kvaliteedi nimel. Eesti restoranimaastiku ilmestab iga paari aasta tagant samal restoranil uus omanik ja uus nimi. Väga vähe on neid restorane mis on aastaid sama omaniku käes ja võivad tõesti öelda, et nad toodavad kvaliteeti. Aga ka see ei ole lihtsalt piisav.
Ja see et täna on Eestis restoranis odav syya ei ole mingi näitaja. Täna on täna, mida ei saa mitte kusagilt otsast võtta mingi näitajana kogu sektori seisukohast. Väga lihtne näide hinnast Regis Et Jacques Marcon 3* Michelin on kahe inimese õhtusöögi hinnaks koos väga head veinidega ca 400-600€ ja ma räägin 3 tärnist ja VÄGA headest veinidest. Yks asi veel mis on Eesti turul valesti on alkoholi hind restoranis, see on lihtsalt mõttetult kirveks aetud. Suvaline Selveri vein saab maksta 40-70€ pudel. Ja siis on häda et Tallink ei tassi enam laevatäitega maksvat klienti. Elu tuleb ikka kohalikule mõnusaks teha mitte valget laeva Tallinki kirjadega oodata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.