Mis aastast on A-kategoorial alamkategooriad
Re: Mis aastast on A-kategoorial alamkategooriad
Ma tegin 1997. Minu arust siis A1/A2 ei olnud olemas, sest tegin A-kat eksami ja pandi juhilubadele 25 kW piirang (juhiloa eesküljel eritingimuste lahtris mingi numbriline kood ja loa tagaküljel väikese kirjaga vist see kood lahti kirjutatult, saadud kategooria tähistuseks oli ikkagi lihtsalt "A") mäletamist mööda selle tõttu, et vanus oli alla 21. Samas ma ei tea, võibolla jagati ka A1-kategooriat kui vanus oli näiteks alla 18 vms (ise olin 18 täis)? Autokoolis tsiklit ei õppinud (ainult eksternina A-kat kooli teooriaeksam, muidu koolis õppisin B, C) ja õppesõitu tsikliga ei teinud tundigi, sain kohe eksamile minna ja oli ainult platsisõit (linnasõit oli C-ga kuna tegin selle ka, õigemini küll sain vanuse tõttu C1 ja see C1 on tänase päevani, aga eksami tegin kallur-Kamaz-iga mis tegelikult oli puhtalt C-kat). B tegin muidugi ka ja kokkuvõttes sõidueksam nägi välja selline: tsikliga (Minsk 125 cm, see oleks hiljem olnud A1) platsisõit, sõiduautoga platsisõit, veokiga linnasõit ja A,B,C1 käes (A siis seejuures 25 kW).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.