Räägiks läbisõidust
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Re: Räägiks läbisõidust
Macintosh kirjutas: ↑19 Juun 2017, 14:23Miks meil seda mootorrataste läbisõidu numbrit nii hirmasti kardetakse ja eeldatatakse, et 10 aastat vana masina kilometraaz võiks olla alla 20K.
Ma tean küll ja küll paari aasta vanuseid masinaid, mille odomeetri näit on tühine aga teades-tundes omanikke ja nende sõiduharjumusi siis ma võtaks iga kell mõne teise tsikli. Suurema läbisõiduga.Kust see legend tuleb, et väike läbisõit on hea ja suur halb?
Millised läbisõidud teie masinatel on, palju ise tolete sõitnud?
Tulles teema algse poindi juurde siis ise küsid ise vastad, otseselt ei kardagi seda läbisõitu vaid eelmisi omanike, väiksema läbisõiduga on suurem võimalus et pole veel igasugused kahtlased selle kallal näperdamas käinud.
suur läbisõit ühe omaniku rattana oleks samas kindlam valik küll.
Mu Guzzi ka 55k+ läbisõitnud, 2012 aasta ratas, ei tundu keritud olevat( kindlalt muidugi ei tea keegi, siinkohal digihooldus raamat euroopa piires annab natukenegi aimu ja tundub reaalne, igasugune kummine osa järgemööda vahetatud sest võrdlemisi kuum aparaat õhk õlijahutus jne.
Minu käes sõitnud aastas alla 5000km kindlasti. hetkel 3 aastat omanud,.Eestis müüa lootusetu juhtum
Isiklikult suurt läbisõitu ei karda kui ikka näha et hoitud ja lakutud tehnika, loogiline et kõik mis liigub see kulub niiet sellevõrra ehk juba keegi teine ka olulisemad asjad vahetanud ja tüüpveadki ehk kõrvaldatud.
Aga selle kõige juures on just see suur AGA, keda ja palju uskuda usaldada saab, ostja müüja vaatevinklist.
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.