Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Kuhu on kadunud õlinäppudest tsiklimehed?
[mention]ranel[/mention] Ma eile sain näpud üle hulga aja õliseks,aga ei midagi uut ega huvitavat, lihtsalt olemasoleva näppimine. Samas juba viimase aasta olen otsinud ja kokku ostnud 1973a.Turist T-200 juppe. Kui tegema hakkan, siis saab kajastada. Hetkel on soetatud tõenäoliselt töötav ja korras mootor, tänu kasutaja Turist vihjele. E-bayst olen leidnud Ukraina müüjatelt mõningaid vidinaid nagu genaka harjad,amordid(kahelt eri müüjalt paari kaupa),mingid ketikummid,mida saab sobitada,sest õigeid pole ega tule enam. Tagumine ülekanne koos hammaka ja korpusega läbi isklike kontaktide ukrainast leitud ja ära ostetud, aga pole veel siia poole liikuma saanud. Uued rehvid ja lohvid ostetud. Kui kõik vajalik,mida tean vaja minevat(see küll 35a tagasi meelde jäänu), siis hakkan otsast lammutama ja taastama. Must number ei ole eemärk, aga ilusasti korda tahaks küll teha. Roller on ise teglikult 100% komplektne ehk jäi peaaegu sõitvana seisma. Genekas on kulunud ja ketijooks ka. Kui jupid koos, siis saab näppe õliseks pikaks ajaks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.