Hälvik- Mootorratturid
-
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 22 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
ranel kirjutas: ↑10 Nov 2020, 10:24urmas66 kirjutas: ↑10 Nov 2020, 10:22kristjankk kirjutas: ↑10 Nov 2020, 10:00Autode käigukastivalikut on siin väga tuliselt lahatud, aga kui keegi on püüdnud sisse tuua mootorratta automaatkäigukasti teemat, siis see pole nagu vedu võtnud ja jutt on ikkagi autode juurde tagasi tulnud. Kas on siin mingid topeltstandardid?
Kusjuures just täna hommikul(autoga) tööle sõites mõtlesin sama asja, et kas ma tsiklile seda ikka tahaks. Ei ole topeltstandart vaid lihtsalt kasutuskohad on nii erinevad, et tsikli puhul on manuaal vast ägedam, kuigi ma enda puhul üldse ei välista ja ei laida ka tsikli automaati.
Mulle pakuti millalgi ühte vigase dct-ga hondat. Võtsin service manuaali lahti ja 70 lisalehekülge ainuüksi dct kohta ajas isu ära.
Novot, see ongi nii. Ja autoga on tegelikult sama asi aktuaalne, et kui natuke vanemaid ja soodsamaid autosid eelistada, siis on lihtsuse ja töökindluse teema oluline, sest automaadi suvaline rike võib kogu selle ürituse mõttetuks muuta. Kui veel väga palju ei sõida ka ja ummikus tihti pole, siis ongi manuaal hea meelerahu mõttes.
Kasutaja Krl ignoreerib tõsiasja, et DCT on ikkagi ka Africa Twin'i küljes, mis on vägagi tõsiseltvõetav ja suutlik ning laialdaselt kasutatav ratas.
Mootorrattaid ja sõitjate eesmärke neid kasutades on palju erinevaid, ei tasu vaid oma vaatenurgast näha, üldse mitte kõik ei ole sportrataste austajad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.