Hälvik- Mootorratturid
-
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 22 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Autode käigukastivalikut on siin väga tuliselt lahatud, aga kui keegi on püüdnud sisse tuua mootorratta automaatkäigukasti teemat, siis see pole nagu vedu võtnud ja jutt on ikkagi autode juurde tagasi tulnud. Kas on siin mingid topeltstandardid?
Ma nüüd prooviks just selle mootorratta automaatkasti teema sisse tuua. Usun, et need mõned isikud, kes siin tulihingeliselt on autode automaatkaste pooldanud (ja manuaale hukka mõistnud), ei taha üldse mitte automaatkastiga tsikleid õigeks asjaks pidada.
Ise olen proovinud mitmesuguseid DCT kastiga Hondasid (Twin, GL1800) ja leian, et kõik nad sõidavad väga hästi. Ja vajadusel saab ka käsitsi vahetada kui on mõni kiirem kurviline tee või soov vahelduseks rajal sõita. Järjest enam näen ka neid tegelasi, kellel on DCT istumise all.
Endal vaid üks argument ongi jäänud DCT vastu. Kuna päris uue ratta ostmise soovi ei ole, siis kasutatuna ja sobivas hinnaskaalas on valik väike, lisaks ka võimalik töökindluse probleem. Manuaal on selles osas "nobrainer", kui ta ostmise hetkel töötab, siis tõenäoliselt varjatud viga pole ja kui ongi, siis kodugaraažis saab ta kenast lahti võtta ja vajalikud osad ära vahetada.
Olen üsna kindel, et Honda ei jää ainukeseks ja lähiaastatel hakkavad ka teised tootjad mingit laadi automaate turule tooma. Allakäigutrepil olev Harley suure tõenäosusega, aga ka näiteks BMW, kes kindlasti tahaks mingi uue asjaga välja tulla. Hipsterid ja lumehelbekesed teadupärast tsikleid ja kalleid asju väga ei osta, kalleid uusi mootorrattaid ostavad järjest vanemad inimesed, kes hindavad mugavust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.