Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Need teemad ongi alati naljakad ja alati jäävad naljakaks. Veel naljakamad on "mul on kawa, kawa rules, suzu sucks" vennad Läheb aasta mööda, kawarules vend sõidab suzuga ja kiidab uut v*ttu ning räägib kuskil kuidas honda sucks. Väga raske on tõsiselt võtta...aga ega polegi ju mingit vajadust selliseid vendi tõsiselt võtta, esimese kahe sõna pealt saab aru, et kõik edasine mis sealt tuleb on puhas pläust.
Täpselt sama on siin nende automaatkastid vs. manuaalkastid inimestega. Reaalselt sõidavad ja töötavad mõlemad, mõni paremini mõni halvemini ja eks igaühel ole ka mingid isiklikud eelistused...aga naljakas on vaadata kuidas mingit konkreetset ühte asja nii tuliselt kiitma ja teist asja nii tuliselt laitma kukutakse.
Mis konkreetse fordi konkreetset kasti puudutab (see, mis minule isiklikult üldse ei sümpatiseerinud) siis väga lihtne, mulle ei meeldinud kuidas see käiku vahetas...ja mulle ei meeldinud kuidas sama mootoriga täpselt identne auto oli selle tõttu uimasem, sitema minekuga ja tundus nagu oleks vahel juram mootor. Lisaks oli teada, et nendel kastidel on probleeme ja tüüpvigasid. Polnud mingit isu x hetkel nende vigade eemaldamisega tegelema hakata.
Muus osas Ford, väga meeldib üllatus. Tõesti on uskumatult hea juhitavuse ja roolitunnetusega. Kui eriti ägedaks tahaks teha siis muidugi keeraks veel jäigemad stabikad alla ja võibolla isegi vahetaks amordid. Aga noh, reaalselt seda muidugi pole vaja...isegi minu sõidustiili juures
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.