Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu
-
Teema algataja - Postitusi: 914
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu
Ma olen ammu üle sellest 23 eurost. Selle raha maksan ma vastumeelselt ära, et kohtutäitur oma osa summale ei lisaks.
Kolleeg maksis oma bemmi eest sadades eurodes "vedrumaksu".
will111 kirjutas: ↑09 Nov 2020, 17:33"Ma ei saa aru, mis selle kollase jutu iva peaks olema tolle juristi poolt vaadatuna. Kirjas seal, et 12 kuu jooksul ei pea olema kindlustust sisuliselt siis juhul kui sõidukit ei kasuta ja hoiad sõidukit näiteks oma aias, eramaal, garaazis jne. Nagu ma aru saan siis sellest "erandist" on seal juttu seepärast, et sinu käest siiski tahetakse kindlustuse eest raha saada selle 12 kuu sisse jääva perioodi kohta (vist ühe kuu eest)? Loen välja, et sa ei kasutanud sõidukit...seega, kui see sul kuskil tänaval ei seisnud siis ju kirjeldatud "erand" kehtib ja raha nõuda ei saa?
Ka mina sellest erandist kuulsin esimest korda. Ma kahjuks koristasin garaget ja tõepoolest aasta jooksul liigutasin masinat garage piires 50cm seina poole. Kui poleks liigutanud ja esitaks kuupäevadega pildid, et masin on seisnud ühe ja sama koha peal, siis kas see võiks olla see erand, mille puhul sundkindlustus ei rakendu?
Nagu ma aru saan, siis minu puhul on ainuke variant vaid halduskohtus makseteatis vaidlustada, mida ma ilmselgelt ei tee.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.