Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Kasutaja avatar

Teema algataja
Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Tervitus

Ehk mõni kaaskannataja mõtleb kaasa ja leiab mõne vastuolu juristi vastusest. Joonisin kollaselt juristi vastuse minu vaidele.

Olgu öeldud, halduskohtusse ma ei lähe oma 20 euro pärast. Tunnen end petetuna lihtsalt hajameelsusest. Minu eesmärk on suuremat ringi informeerida, kuidas selliseid ebameeldivaid olukordi vältida.

image.png
image.png

PS! Meenub lugu, kus ühel kolleegil seisis 240kw vanem seitsmene bemar niisama jõude ja samuti oli LKFi teated maha maganud/polnud kätte saanud ning kohtutäitur tuli juba päris kopsakaid summasid nõudma. Ta oli pühaviha täis ja lihtinimese vaates täiesti õigustatult.

Huvitav kus on sundkindlustuse (ühe kuu?) summa lagi? Kus jookseb "mõistlik" piir ? LKF lehel on kirjas, et "Sundkindlustust tuleb vältida, kuna see on kordades kallim tavaliste seltside kindlustusest". Kui nad esitavad nõude summas miljon eurot X perioodi sundkindlustuse eest, siis lähmegi kohtus summa suuruse üle vaidlust pidama? Nagu minu agiteerivast kirjast nähtub, siis neid ei huvita, kui suur on summa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”