Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
urmas66 kirjutas: ↑09 Nov 2020, 12:31oxide kirjutas: ↑09 Nov 2020, 12:16Krl kirjutas: ↑06 Nov 2020, 15:30ah ptsi, tundub et teie jaoks on see käsitsi käikude lappamine ja ummikus siduri libistamine mingi püha teadus, mille te kunagi olete omale selgeks õppinud ja nüüd püüate iseendale tõestada, et sellest ikka veel kasu on. Ega kedagi ümber ei veena ja kas ongi vaja?
Jääme siis selle juurde, et on kaks liiki autojuhte. Ühed kes ei oska manuaalkastiga sõita, kuna ei tea tehnikast, ega siduri tööpõhimõttest mnnigi. Ja teised, kes teavad kõike sellest, aga lihtsalt ei viitsi neid käike lapata, kuna pole enam kaheksakümnendad.
Mina näiteks oman manuaaliga autot, kuna selle konkreetse auto automaat on paras ikaldus. Aga kuna muus osas on see auto väga hea siis vahetan ise käiku.
Ja mis auto see on ,mis muidu hea ja automaat üldse ei päde? Üldjuhul kui on kast kräpp siis on ka kõik muu samasse aukku. Mul selline mulje Audi-VW grupi autodest ja seda just kasutajana mitte ,et lihtsalt lampi ei meeldi. Täna nagu mitte toimivat automaati ei teagi, variaatorid vast need millest peaks sõitu nautiv juht loobuma ja eelpool mainitud autode DSG on oma kehva töökindlusega ka ohtlik.
Ega see eriline saladus pole. Ford s-max 2011 - 2014 põlvkonna oma. Kahese diisli otsas on powershift kast mida mina ei soovi. Kui siis uuena aga sellist ei saa enam uut. Ja kuna pere olukord eeldab sharani tüüpi autot siis minu silmis on kõige parem selleks ford s-max.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.