Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

ranel kirjutas: 09 Nov 2020, 11:57

Urmas, sa ei taba üldse probleemi olemust ära. Päike on see, miks suvel telefon üle kuumeneb. Kindaga ekraani kasutada ei saa, on teine kõige suurem miinus mobiili kasutamisel. Ja siis tuleb terve suuri plusse, mida päris motonavid ei paku.

Praeguste ilmadega näiteks telefon lenksul töötab väga hästi ja ainus probleem on, et kindaga kasutada ei saa.

Ega ma ei väidagi,et ainult sellest kuumeneb, tahtsin veenduda, et ei kuumeneks juba ainuüksi laadimisest liigselt, sest kõik siin justkui väidavad seda. Pole enne juhtmevaba laadijat olnud.
Enne oli dokitud Ulefonen X5 ja see oli koguaeg pesa kaudu laadijas ning minu rattaga oli null probleemi. Nagu Villy ka kirjutas,et juhtmega kuumeneb samamoodi. teisalt kestab selle aku nii palju,et kui päevas mõne tunni laed,siis ei saa ta tühjaks.
See telefon töötab kindaga täiesti normaalselt, mingit vahet pole Garminiga. Nagu ikka mida suurem kinnas, seda ebamugavam on midagi endal teha kuid ei saa öelda,et ei toimi. Drive Mode rakendust kasutades on ka suurema näpuga kindaga üsna lihtne asjatada. Mul endal küll pigem ainult õhemat tüüpi nahkindad,sest käed külma ei karda ja rutskakaitsmetega on käed soojad.Samas külmas on tundlikus natuke kehvem kui soojas.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”