Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 591 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Proovi ilma pereautodeta sama asja teha.
Auto ei ole vaid hall sedaan, millega sõidetakse kodust piimapoodi või kontori akna taha. Töö tegemise autod (täiesti B katiga sõidetavad) ja "fun" autod on suures osas täna veel kepikastiga.
St mõlemad kasti versioonid on väga palju kasutuses. Olenevalt valdkonnast siis jah võib täheldada mingeid trende.

Nagu keegi siin eelpool ütles, et teadmised ei ole tänapäeval uhkuse asi. Ja hoobeldakse pigem mitte oskamisega vaid arvamustega ühest või teisest, kes midagi valesti teeb. (Peldikus lamp ei läind põlema, ah kutsusin mingi õli seda näppima seniks kuni ise jalad ristis dinderit scrollisin)

Mul on siin selle automaailmaga (nii suurte kui väikestega) pisut rohkem kokkupuudet kui keskmisel "kodukokal". Kui 25 aastat tagasi autotehnikuks õppival keskmisel noorel oli kodus omal auto, võrr, tsikkel vms, mida siis remoti kättesaadavate vahenditega, siis tänapäeval sama asja õppiv keksmine noor sõidab äppi appi võttes boldi tõuksiga või vaatab trammiaknast, kuidas eakaaslane seda teeb. Elementaarsete teadmiste hulk tehnikast on kahanenud sõnadest; ist, keere, differ, planetaar jms sõnadest; vaid bensiini ja mootorini. Aga häälekus oma arvamustega on liikunud pöördvõrdelises suunas.

Jah tegelikult olen nõus, et tuleviku esinduse autotehnik nendest sõnadest ei peagi enam midagi teadma, sest rem algab ekraanilt lugemisega, mis on katki ja lõppeb mingi kogu mooduli vahetusega, mis on tehase manualis mämmutatud peenemaks kui imikutoit. Mooduli sisse vaatamine või jumal hoia selle remontimine on kuritegu.

Aga ei saa öelda, et nii juhtub juba homme.

Viimati muutis Madlobster, 06 Nov 2020, 21:07, muudetud 1 kord kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”