Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

Re: Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Lugemata postitus Postitas ranel »

Tuuletallaja kirjutas: 02 Nov 2020, 18:01

Lisan ka paar kommentaari teemasse:
Tühistamise kohta pole ma teenustasudest veel midagi kuulnud aga ühest küljest on mul Ergos peaaegu 20 aastane korralik kindlustusajalugu ja see raha, mis ma neile olen vedanud, on ilmselt mõne mehe vuntsi juba päris rasvaseks teinud, samas olen kogu raha eest ka ühe Fiorino tagumiku sodiks ramminud ja sellega paar stanget teepealt kaasa võtnud (autoga), teisest küljest on kõik katkestamised olnud n.ö. jah-lepingutega, kus ilmselt kliendiga ei käituta nagu kuningatega, keda on läbi ajaloo mürgitatud, peajagu lühemaks tehtud jne.

Sundkindlustusega olid mul kevadel palju meeldivamad lood, kui võtsin märtsis ühe soomlase (jälle auto) arvele ja viskasin kodus tehnilise passi riiulisse, kuna auto sõitis, kuid plaanis olid suuremad nokitsemised ja ümberehitamised. Umbes kuu aega hiljem ühel ilusal hommikul oli telefonis meelas naishääl, soovitades mul arvelevõetud autole kindlustus teha, muidu nad on sunnitud mulle ise kindlustuse tegema (ilmselgelt minu raha eest). Peagi, kindlustus tehtud, ununes ka too naishääl ning pole pool aastat midagi juhtunud.

Mõlema loo moraal on - vahel joppab ka.

Enne sundkindlustust tuleb meili peale ikka teade ka. Kui ignoreerid seda/valed andmed, siis jah tunnen kaasa.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”