Õhksoojuspump


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Õhksoojuspump

Lugemata postitus Postitas will111 »

miks sellist kokkuvõtet teha?

lugesin esimesed 3 punkti läbi ja nentisin fakti, et kõik need on rohkem või vähem muinasjutt ning rahvaluule. sedasi need müüdid ja rahvaluule aga sünnibki. inimesed, olge mõistlikud, kui tahate mingeid kokkuvõtteid teha siis uurige ja lugege REAALSEID teste, mitte mingi isehakanud suurima tarkpea väljamõeldisi kuskil suvalises foorumis. samuti ei tasu arvata, et kui läksid mõnda "salongi" ja kuulasid seal tund aega nö. tarka juttu siis nüüd ongi sul kõik vajalik kõigist pumpadest teada ja täpselt see firma, mida sulle seal reklaamiti ongi tõepoolest see maailma parim. päris selgelt on näha, et kui ühe konkreetse firma nime lihtsalt piisavalt mitu korda õhku visata ja sinna juurde kõvasti vahutada siis mõned hakkavadki seda tõepähe võtma.
reaalsus on see, et mitshubishi ei ole mitte kuskilt otsast parim, kõigist teistest üle ega mitte midagi muud sellist. lihtsalt üks mitmest paremast tegijast. ei saa tünni kui ostad, aga pole mõtet ka omale ette kujutada, et oh sa poiss kus nüüd olen maailma tipp kui mitsu nimi seinal on.

kui mõni hull tahab huvi pärast teada, millised on numbrid päriselus siis näiteks siin on miskit näha https://www.kliimaseade.ee/abiks-alla/osp-test/
võin etteruttavalt öelda, et samasuguseid teste leiab ka paljude teiste tootjate ja paljude teist mudelite kohta, kes soovib ja tahab leida infot, millega on reaalselt midagi peale hakata. parim on muidugi alati suhteline mõiste aga kui vähemalt osaliseltki lähtuda copist ja eesti kliimast siis mitsu on parimast ikka mõõdetaval määral maas. ja see ei ole minu arvamus, see on testides nähtav selge ja konkreetne FAKT!

"Arvesta lisaks sellega, et õhksoojuspump kuivatab õhku. Mul tõmbas õhuniiskuse 65% pealt 40% peale"
40% õhuniiskus ongi täiesti normaalne ja sobilik eluruumi õhuniiskuse tase



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”