Õhksoojuspump


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Õhksoojuspump

Lugemata postitus Postitas will111 »

Näiteks...aga ega lahendused ei peagi alati tingimata võimalikult keerulised olema. Mina paneks siis sellise nö. vaakumiga avaneva klapi.

Ma loodan muidugi, et see vaakumi jutt on ikka selline kergelt muinasjutuline? :D Reaalselt ei suuda ükski kubu eluruume vaakumisse tõmmata, olgu need piirded tõepoolest kasvõi nii õhutihedad, et paned elamisele kompressori külge ning lased 8 bari survet sisse.
Piirded võivad piisavalt õhutihedad olla ka nii, et ei leki sellise kiirusega, et saaks tekkida suur soojakadu. Aga samas õhk ikkagi liigub, ilma et peaks otseselt mingeid avatud torusid läbi seina vedama.
Kui kütan ahju siis mul käib terve kütmistsükli aja korstna otsas üsna vihane ventikas. tootlikkuse poolest igasuguste kööbikubu asjadega võrreldes ikka vähemalt 5 korda tõsisem tiivik. Eks ta seda õhku ju ikka toast tõmbab, läbi ahju ja korstna muidugi. Aga no ei teki tuppa vaakumit...ja samas pole erilist soojakadu ka. muidu lihtsalt ei saaks kuidagi olla võimalik, et terve maja esimese korruse kütmiseks üsna külma ilmaga piisab <=2kw soojusenergiast.

mx77, kes siin teemas postitajatest ei ole selle musternäide? :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”