Õhksoojuspump
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Õhksoojuspump
urmas66 kirjutas: ↑24 Okt 2020, 17:03Madlobster kirjutas: ↑23 Okt 2020, 23:21Hmm äkki täpsustad? mis selle õhuga juhtub?
Mul on ilma vendita maja ja õhk õhk ja no ei saa kütteperioodi alguses (kui seade tööle lükata) küll midagi aru, et õhu kvaliteet muutuks vmsMeil kontoris 90 ruutu kolm ruumi,uksed peamiselt avatud ja esimesed kolm aastat oli ainult väljatõmme WC-st. No oli ikka päevi kus pidi akna avama, peale sundvendi paigaldamist on kohe uksest sisse tulles hoopis teine tunne. Raske seletada,seda pead kogema.
Noh jah ma ei ole ise kogenud ega ka enne kuskilt kuulnud, et nn. ÕÕ õhukvaliteediga midagi halba teeks. Miks peakski? Mis puutub sundventi, siis minu arust on just see, mis õhuk valiteedi imelikuks teeb. Jah toas on värske õhk aga metalli maitsega, st raske seletada.
Külm vs sooja õhu levimine, siis minul on kuidag vastupidi, nimelt külm õhk levib oluliselt halvemini. Võibolla see on lihtsalt tunne, et esikus kus ÕÕ külma toodab on oluliselt jahedam kui toas. Aga see on tõenäoliselt lihtsalt isiklik tunnetus soojast soojemasse (kütteperioodil) minnes ei ole kontrast nii suur kui jahedast külmemasse (suvel) minnes. Ja seega tundub, et külm ei tule esikust tuppa.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.