Õhksoojuspump


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Õhksoojuspump

Lugemata postitus Postitas will111 »

Loomulikult, seda ma ütlengi, et maju ja planeeringuid on erinevaid, vajadusi ruutmeetrite järgi on erinevaid jne. Aga vaata, kui me keegi ei eeldaks midagi täpselt ja ainult enda kännu otsa vaate järgi siis ei tekikski selliseid absurdseid väljaütlemisi, et IGA toa kohta peab olema üks soojuspump või et ahjuga maja kütta on tänapäeval täiesti võimatu jne jne.
Oma väited ja väljaütlemised tuleks panna mingisse kontekski ja teised võiksid ka sellest teadlikud olla, siis olekski vähem igasugust arusaamatut mudru.
Eks me võime selleks algtingimuseks võtta mida iganes...aga ma usun, et õhkõhk lahendustest rääkides on see üsna standard, et jutt käibki pigem siiski väiksemast arvust ruutmeetritest, väiksest numbrist tubadest ja loomulikult lahtistest ustest. Mis temperatuuri erinevusi puudutab siis ma tahaks näha neid maju või kasvõi ühtainsat sellist maja, kus on mis iganes muu küttelahendus/liik kui põrandaküte - seejuures hästi seadistatud põrandaküte...ja kus samal ajal siis EI OLE mitte üheski ruumis, mitte ühesti kohas, nurgas temperatuuri erinevust mõne teise kohaga vähemalt 1 kraad. kui kellelgi on selline siis tahaks tõsimeeli oma silmaga seda maailmaimet näha, võin lausa piletiraha maksta!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”