Õhksoojuspump

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7193
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1857 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Õhksoojuspump

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 18 Okt 2020, 23:40

Kui tuure peale keerad on kõiki neid pumpasid kuulda, sõltumata sellest kui vanad või uued nad on. õhu ringi liigutamine toodab vastavat müra - paratamatus. pigem on erinevused selles, et mis sagedusala müra see on ja kui häiriv see kõrvale on.

Minu poolt viidatud Mitsu on mul kabinetis 2m kaugusel minust ja kuna mul nurgatuba klaasidega mõlemas seinas,siis on ventikas 2 astme peal. ja seda pole kuulda,et häiriks. Linna-tänava müra on rohkem läbi akende sisse kosta,kui seda.
Selles nn kahe kriipsu puhumis asendist on veel ka asendit vaiksema poole olemas ehk see pump võib sisuliselt voodi kohal olla ja ei häiri. Seal on see mingi kõrva pildidga ikoon,mille asendis on tõesti peaaegu hääletu.

Siseosa paigaldatakse ülesse lae alla,sest siis saab ta sul tuppa reguleeritud optimaalset temperatuuri hoida. Kui paned selle põranda lähedale,siis on sul kõik temperatuuri valikud puutaha. Seadmel on ju sees andurid mis hoiavad sinu valitud temperatuuri toas,mitte ei puhu selle temperatuuriga õhku sealt välja.

Üks seade mitme ruumi peale toimib talutavalt jahutuse korral, aga kütmisel ei saa mugavat temperatuui igale poole kohe kindlasti. Mul kontoris on kolm ruumi, kaks kabineti ja uks suurem keskmine ruum. Kui suvel on kont sees,siis piisab sellest keskmise ruumi omast üsna hästi,kuid talvel on kõigis kolmes ruumis seadmed sisselülitatud,kuigi uksed on vahelt lahti koguaeg. Kogu pind on meil a´90 ruutu



Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”