Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Noh, nende juhuste või mitte ja mõttemaailmade kohta võiks öelda, et suht imelikud on ka näiteks pool tsiklifoorumit. Et tea kas see on siis juhus või seotud sellega, et sõidavad tsikliga
Aga anyway, ma ei mäleta, kes ütles...aga hakkas siin hargnema teema, et promillita õlu on kusi ja mõttetu ja laste jook jne. Sellest siis tekkiski minu küsimus. Ehk et mida täpsemalt see promill seal siis annabvõi võtab. Kuna ise "õllespetsialist" ei ole ja nende maitsel sisulist vahet üldjuhul ei tee siis mõtlesin, et küsi ekspertide käest. Kui annab toimet siis muidugi seda küsimust pole tarvis küsida. Aga tänapäeval on ju igalpool jube moodne kõigile rääkida, et alkot ei tarbita mitte toime pärast...vaid, ma ei...moe pärast vist?
Ja ei maksa sellest piima jutust ka nii leili minna. Tõin suvalise näite. Kindlasti sobib piima asendama veel terve persetäis muid vedelikke. Lihtsalt piim on arvatavasti kõige efektiivsem "teravuse" kõrvaldaja. Ma küll ei saa aru miks on vaja siis teravaid snäkke tarbida kui teravust ei kannata, aga no see selleks.
Suure hulga jauramise ja kõvatamise seest sain vist siiski mingi enamvähem arvestatava vastuse ka oma küsimusele, nii et tänud härrased ja libistage oma õllesid edasi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.