Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Jesper kirjutas: 07 Okt 2020, 10:49

Mitte et see mind nüüd väga häiriks või endast välja viiks, a mis värk kahel tartlasel sellega on, et õigesse alajaotusesse teema tegemise asemel kõik elu rumalatesse küsimustesse taotakse? Hiirtel pole rulle stockis? Viimati sai aasta aega tagasi see püksimaailm risti ja põiki läbi küntud...

Ma võtsin su postituse nüüd kontekstist välja, sest ostsustasin, et püksiküsimus peaks omaette elama.

Ja see, et rumalatesse läks... tundub teema olevat ... aga vahel ongi hirmutav oma, uus teema teha. Meil oli siin isegi mõte, et teeme neile, kes otsustada ei suuda eraldi teema, mille nimeks "Kui ei tea, kuhu postitada siis alusta siit" kust siis ebakindlamad või väheminformeeritud saaksid algust teha ja mille moded õigesse kohta laiali jagavad.
Ja ilmselt on siin natuke FB kultuuri ka sees, seal käib kõik ühes jorus üksteise otsas.

Kui ikka iga jumala päev lugemas ei käi siis ei teagi, et siin pükste küsimust põhjalikult lahati. Mul polnud näiteks suvel üldse elamiseks aega rääkimata siis veel kommuni külastamisest. Seetõttu on ka mulle teadmata, et suvised püksid oli tõsine põhjalikult saetud-kaalutud teema.
:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”