AEG MUUDETUD! Krossitreeningut orgunnib Reinuvader (18. okt 2020, Lange). Tule ka

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Postitusi: 268
Liitunud: 11 Okt 2004, 15:32
Asukoht: valgamaa
Tänatud: 23 korda

Re: AEG MUUDETUD! Krossitreeningut orgunnib Reinuvader (18. okt 2020, Lange). Tule ka

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hey!
Lähenemas on siis 11.okt...et krossiharrastajad aga vb ka võistlussportlased, kes Räpina Linte rajal teatud raja elemente sooviksid selgemaks saada(nagu mina, kes maadleb seal ühe topelt küüruga...mis oleks vaja üle hüpata aga ei julge-oska)....siis olete kutsutud ja võtke ka sõber/sõbrad kaasa! Teeme ühe toreda-õpetliku-mõnusa päeva!

Ja neile, kes nurisevad, et "Räpina on kauge"....no kuulge, Eesti on nii väike, et siin vahemaid peaaegu ei olegi. Ka sellest üks hea vb naljakas kogemus, kus krossikorufeed(nimesi ei hakka nimetama) orgunnisid üle eesti rahvale Rakveres treeningpäeva ja kui rahvas oli üle Eesti kohal...meie Otepäält,mis pole ju Rakvere külje all...siis kohale jõudes,rattad kärudelt-bussidest maha, varustus selga...ja siis tuli teada, et "ups, trenn jääb ära kuna rada tolmab ja on ohtlik...et sorry mehed, proovime mõni teine kord"!!?? Ega see meeldiv ei olnud...aga noh, keegi nutma ka ei hakanud. Ja mina sain sealt inspiratsiooni ja orgunnisin nädal hiljem ise treeningu V-Maarjas(mulle lõppes see kahjuks haiglas...)aga teistel oli igati tore ja õpetlik päev.

Seega vb on see vale koht reklaami jaoks, et võiks kuskil mujal ka ehk reklaamida. Ja ärge nüüd arvake, et see on minul mingi raha teenimise koht...EI,mina maksan kõigi teistega võrdsetes osades. Mulle lihtsalt see ala väga meeldib, tahan saada ise paremaks ja anda ka teistele võimalus õppida!

Edukat nädalat kõigile!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”