Kas keegi pakub tsikli "ostuabi" teenust ... kontroll+transport


Teema algataja
ZuzLik
Postitusi: 15
Liitunud: 05 Mai 2013, 13:50
Tänatud: 1 kord

Re: Kas keegi pakub tsikli "ostuabi" teenust ... kontroll+transport

Lugemata postitus Postitas ZuzLik »

Õhtust kaasvõitlejad! :)

Täitsa huvitav lugemine, peale mu viimast postitust. Nagu näha siis leidub endiselt inimesi kes ei tule ühegi ideega välja vaid lihtsalt parastavad antud teema üle (minu suhtes muidugi), neti kommentaatorid? :mrgreen: Siis leidub üsna mitmeid inimesi kes pakuvad midagigi välja kuidas asi ära lahendada. (Suured tänud teile!) Ja nagu ma näen ... siis leidub ka inimesi kes näevad, et minu pakkumine ei olegi laus-idiootsus, vaid on võimalik veel lisagi teenida kui natuke nuppu on. Ma ei pea vajalikuks, kõike variante ise välja pakkuma hakata, aga siiski ... näiteks, kui leida miskit mis on vaja ka Saaremaalt Tartusse vedada ja küsida selle eest samuti 200€, siis mõelge ise edasi ... Vahepeale jääb veel mitmeid linnu-asulaid. Ma ei ole logistik, aga need kes tahavad vinguda, need ei osuta seda teenust niikuinii! Need kes ikkagi on juba üht-teist kalkuleerinud, neid on suur võimalus siiski nõusse rääkida. Need kes häid ideesi välja pakuvad, teeniksid antud teekonna pealt ilmselgelt lisatulugi. Iga lisa veetav ühik, hakkaks puhast kasumit teenima jne. Ma ei hakka hiljem üle küsima, et al-la miks sa Pärnust läbi käisid? Või et miks sul mingid rehvid ja külmik veel kongis on? Ma ei hakka sellepärast oma pakkumist vähendama. jne. jne. Aga see selleks ... Aitäh neile kes vähemalt kaasa mõtlevad! :D

Üldiselt võib öelda, et mu pakkumine on kesine, kui seda teha AINULT minu pärast ja esimeses postis mainitud tingimustel! Aga mitte keegi pole siiani minuga läbirääkimisi pidama hakanud. Ma võin ka Virtsu vastu tulla! Jääks ära topelt praami sõidud. Rahaline kulu selle alla pluss ajaline kulu nii praami sõidu peale pluss Valjalasse edasi-tagasi. Kilometraaž jääks 500km kanti edasi tagasi ja ajaline kulu edasi tagasi u. 6 tundi. kui ainult sõidust räägime. Võiksin ka selle eest 200€ välja pakkuda! Aga kedagi ei koti, sest lihtsam on teist inimest sõimata ja öelda mis torust välja tuleb kui natuke mõelda ja kalkuleerida ning tingimuste üle kaubelda.

Samuti võin järele anda veo tähtajas, et vedaja saaks oma sõitu planeerida ja oleks tõesti võimalik lisatulugi teenida. Näiteks, mine rattale järgi kohe, aga too see minuni kahe nädala pärast. Piisavalt aega, et sellele marsruudile veel miskit ära planeerida.

Mina leian, et minu poolt pakutav summa ei ole utoopiline. Vaid on vaja natuke mõelda! Rohkem ma ise põen selle pärast, et inimene kes tsiklit üle vaatama läheb, on piisavalt pädev, et kaherattalisele hinnangut anda, nagu ma esimeses postituses mainisin.

Aga vaatame mis variante siit veel tuleb, ehk ikka leiab kellegi kes hädast välja aitab. (Üks pakkumine on tegelikult juba privas olemas) :)
(Omalt poolt mainin veel ära, et kui sa R1'e testima lähed, siis sa pead julgema "vajutada" ka, kõik vead ei tule visuaalsel kontrollil välja. Olen ise sellist teed juba korra läbi käinud ja kahjuks jäin tol korral kaotajaks.)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”