Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas bitter »

urmas66 kirjutas: 23 Sept 2020, 20:20

Ma lasin 2017a. autol päris hulga abisid maha võtta. Jäid püsikas ja ABS-EBS- ilma nendeta ei saagi autot. Ise võtsin mõned mugavus lisad juurde,aga need ei sega sõitmist. Mul igaljuhul ei pidurda autot keegi peale minu ja püsika,kui ise kiirust alandad.Täna just tsikkel ronis ringteel Luige-Saku remondilõigul samast reast mööda ja ma sain edasi sõita :D

Ma olen ka üht-teist ebaolulist välja lülitanud ja juhina eelistaks ise otsustada - kas ja kuidas pidurdada. Aga mõeldes, et mu pereliikmed-sõbrad võivad olla tänaval, kus autojuht terviserikke või joobe tõttu rahva sekka sõidab, ma ei poolda ja ei propageeri ohupidurduse väljalülitamist. Ega need pidurduse abid nüüd üleliia häirivad ka ei ole. Mul on 65 000 km vältel olnud 2 olukorda, kus algoritm pidurdas pikivahe pärast autoga - väikeselt ringilt väljudes andsin juba vaikselt gaasi kui eessõitev (see võis olla üks väljumine varem mahakeeraja) auto ootamatult aeglustas ja 2 stanget olid hetkeks liiga lähestikku (algoritmi jaoks). Pluss siis eilne pikivahe "inimesega". Teades, et see võib kellegi elu või tervise päästa, saan hakkama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”