O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 92 korda

Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

See jalgade mahaulatamise teema on suht pseudo jura, tsikkel on sõitmiseks, mitte saapataldade kulutamiseks. Pikkus annab teatud situatsioonides eelise, kuid seda kompenseerib väga edukalt hea tasakaal ja siduritunnetus. Olen ise 165cm pikk, kaalun 65kg, omasin aastaid honda transalpi (xl600v), peale seda võtsin paariks aastaks bmw gs1100 ja viimase vahetasin välja 950lc8adv vastu. Viimane on neist suurim ja ka kõige kõrgem ja pikima teljevahega. Kuna ktm on mainitud listist ainuke, millele anti kõik kolm head asja-perfomance,pidurid,vedrustus, siis mind ei koti absoluudselt fakt, et 2 jalga ei ulatu mul korraga maha mitte kunagi. See vibramiste jutt, mis siin pikalt kõlanud on, on minu jaoks järgmine pseudo, ju ma olen siis tundetu, kuid 200km kruusa/metsaringid vana 640 lc4'ga on olnud siiani ühed parimad kogemused nn dualsport sõitudest, vibra on olnud viimane asi mis häirib. Häiris lc4'ga see, et paak oli väikesevõitu ja see oli ka selle ratta ainuke miinus. Need dr'id ja tema analoogid on suht mõtetu vedrustuse ja sellest tulenevalt just teedepeal ülimalt lödi juhitavusega, mis minule üldse ei meeldi, samuti ei ole nende pidurid tõsiseltvõetavad, perfomancilt pigem uimased ja rahulikud, mis ristuva palgi liginedes ei pruugi just plussid olla jne.
Ise võtaksin selles hinnaklassis ikkagi lc4, savi, kui 50k pärast on vaja lasta kone üle käia, ülejäänud aja on ta parim võimalikest ja kui teepealne mugavus on oluline, siis kahjuks ei kõlba ükski ühepütane. Transalpiga sõitsin ka kõik metsad läbi üle riigi ning eksisin ka rumeenia metsadesse, midagi ei jäänud tegemata olenemata ratta vanusest või läbisõidust. Sinu soov kokkuvõttes on võimatu, head varianti ei ole olemas. Metsas on hea 300 2t 100kg mudapuuriga ning teepeal goldwingiga...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”