O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Lugemata postitus Postitas villy »

Palju seda varustust siis pead kaasa vedama? Äkki mõistlik atv käruga võtta? Olen enne 690-t aastaid päris enduroga metsas sõitnud ja seal iga kg arvel

Kas ma tahaks sõita metsas 150kg ratas + 30kg varustust või 200kg klr/kle +30kg varustust valiksin igal juhul esimese, sest kogukaal mõjutab enim kui kuskil kinni oled. Asfaldil ja kruusal jah on tagumist reisijat vedada parem raske rattaga aga see ei kehti pagasi kohta metsas. Kinni jäädes saad pagasi maha ka laadida muuseas. Aga seda pead vaatama, et su varustust kuskile panna oleks. nt Hiiumaa tet-lt siis peale x arv kukkumist pehmel pinnasel see 200kg dr big ei tulnud enam üksi püsti vaid pidi inimene pidi abi ootama. 690 puhul ei ole üldse teemaks, et oled kuskil kinni või ei saa ratast püsti, irvitad korra ja sõidad edasi.
Olen üksi pimedas metsas rohke pagasiga üle palkide ka oma ratast sikutanud sest üle palgi ei saa hüpata, sest saad pagasiga selga, kindlasti ei tahaks, et see oleks raskem

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”