O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles
-
Kalts
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles
villy kirjutas: ↑17 Sept 2020, 22:48Ta pigem selline 155kg wet weight ikka koos oma 9,5L kütusega. St siis väga lähedale 690 kaalule ja selles kuni 3,5k hinnaklassis on vast tõesti X challenge kõige võimekam sõidumasin teemaalgatale. Ainsaks veaks loetakse seda õhkamorti, et kui jama hakkab siis pead välja vahetama normaalse vastu. Aga läheks ja prooviks küll seda ratast.
Keegi müüs siin hiljuti väga moditud Rally pilliks ehitatud x-challenge-t ka . Kalts võisk ratta puhtaks pesta ja normaalsed pildid teha siis vast müük läheks paremini
![]()
Hetkel on pestud olekus, aga no mis see natuke kruusatolmu dual-sportile ikka teeb, rohkem nagu kirss tordil või nii ![]()
Õhkamort iseenesest on väga hea, aga tal on ebameeldiv omadus alati tagumik nii püsti ajada kui võimalik. Pidurdades ei või kunagi tagapidurit unustada, muidu on tunne et käid kohe üle lenksu. Kui õhkamort ei meeldi, siis võin Xcountry amordi alla panna, selle pikkust saab natuke muuta ka. Kuna mul on esimese satsi kõrgem Xcountry, siis sobib selle amort Xchallenge alla päris hästi, olen neid igatepidi proovinud. Aga mis siin ikka plärada, oma perse on kuningas ![]()
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.