O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 301 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles
will111 kirjutas: ↑17 Sept 2020, 14:29Mul ei ole küll mitte mingisugust connectionit...seega see ei ole reklaam, aga nähes siin seda xchallenge pakkumist tekkis huvi oma mälu värskendada, et misasi see oligi. Lugesin uurisin natuke ja ausalt öeldes tundub tegu olevat igati hea rattaga ning just sellise asjaga nagu sul tarvis võiks ollagi.
Kuna mu enda esimene ratas oli nii mõnesti mõttes sellele väga sarnane siis võin ka n. omast kogemusest öelda, et taoliste specidega saab kõike seda teha, mida sa oled üles lugenud. ~ 140kg on piisavalt kerge, et metsas saab isegi kiiremini sõita, sama kruusal, mudas, liivas jne. Samas see 55hp on piisavalt palju jõudu, et rattal on täiesti ilmselgelt palju kõrgem tipu lagi kui ühelgi eesti teel legaalne oleks. Ja väänet nii palju, et kui keerad siis ikka juhtub nii mõndagi. Väidetavalt on see rotaxi vesijahutusega mootor ka päris töö ja pommikindel.
Tagumine õhkamort pidavat olema väheke "imelik" aga neid saab alati swappida kui tarvis (iseasi, kas on üldse tarvis).Nii et soovitan seda ratast vähemalt lähemalt uurima minna. Võibolla uuriks isegi, aga ma tean, et ma ei ole tegelikult selline suur dualspordi ja matkaradade fänn
Kas see pill on tõesti nii kerge? Pean tunnistama, et minu kogemus on erinevate generatsioonide tavaliste 650ste bemmidega ja need ei ole kuigi vinged. Aga sellise kaalu ja võimsuse juures võiks tõesti see ka täiesti tore pill olla... Rotax ON pommikindel. Aga minu maitse järgi liiga uimane. Võibolla XChallenge peal liigub ta erksamalt...
Igaljuhul raudselt töökindlam kui LC4 ja 140 kg on juba SXC kaaluklass... BMW on üldiselt ka tore pill.
Minust on see ratas nats mööda läinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.