O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Kasutaja avatar

Kalts
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 7 korda

Re: O/V : Oma Dual-Sporti ei leia ma üles

Lugemata postitus Postitas Kalts »

Nozzu kirjutas: 17 Sept 2020, 10:41

Ahjaa....pikkus ja kaal on ilmselt jah maastikul ukerdamiseks ratast valides oluline.
Olgu siis avaldatud: Pikkust 178 ja kaalu 70.

EDIT: Pagan...ehk siis me oleme enam vähem ühtedes mõõtmetes.
A mis tähendab liiga kõrge - jalad ei ulata täistallal maha? See paar-kolm senti võib juba tegelikult päästa äkki.

Pea uus BMW Xchallenge tundub ahvatlev pakkumine. Lisan kaalukausile ja süvenen sügavamalt teemasse.

EDIT: 3500 tundub tõesti olevat ka väga hea hind. Vaatasin korra mobile.de sse.
Ilmselt läheb see ratas sul kiiremini ära kui ma otsustada ja tegutseda jõuan :)
Aga kui nii, siis nii.

Väga kiiret tehingut nagunii ei saa toimuma, sest pärast meelepärase ratta valikut tuleb esmalt Duca realiseerida.
Kui keegi just vahetusvõimalust ei paku.

Olen Xchallenge müünud mitu aastat, aga keegi pole tahtnud, vaevalt et nüüdki tormijooksu oodata on. Ratas on täiesti korras, lisaks kohendatud mõned nõrgad kohad: alu tagaraamil kõik M6 keermed helicoilitud, õhupuhasti kopsiku pooled silikooniga kokku pandud sest orikas tihend ei pea ja laseb tolmu läbi. Orikas sidurikaas on ka nõrk koht, aga selle vahetamiseks pole 5000 km. peal mingit vajadust. Hiljuti vahetasin ~ 35000 km. sõitnud Xcountryl sidurikaane, niiet võrdlusmoment on olemas. Eelmine omanik oli rattale Touratechi kola külge pannud, küljejala suurem tald on vist ainsana siiani küljes. Maha on võetud esitule kaitsevõrk, esiporika eesmine pikendus (sinine nokk, fotodel näha), lenksukõrgendused (ka fotodel näha), vbla veel midagi mis kohe meelde ei tule. Mootorisse vaadanud pole, aga ma ei usu et seal midagi huvitavat oleks, sest ~ 33000 peal olid Xcountry klapivahed normis.

Mõned cm võivad asja muuta küll, eriti kui hargivahe on pikem kui mul. Pead proovima. Üks minust ~ 3-4 cm pikem sugulane sihib seda ratast juba mitu aastat, aga kõik vahendid lähevad hetkel maja remontimiseks...

--
Vallo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”