Rohkem valgust ehk veelkord Xenon'itest

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Rohkem valgust ehk veelkord Xenon'itest

Lugemata postitus Postitas morse »

[mention]kristjankk[/mention] Minu katsetused on ka näidanud, et luuptule sees on LED retrofit täitsa hea lahendus. Reflektori ja LEDi kombot on palju palju keerulisem nii ideaalselt paika saada nagu sinu fotol. Mul on 690 Enduro esitules Cyclopsi H4. Sõita on väga hea. Aga selleks, et ta vastutulejaid ei pimestaks, suunasin tule väga alla. Muidu on kõik OK aga kaugtuli on nüüd natuke liiga madalal.

Olles erinevaid Hiina lampe ja seda USAkat testinud, siis usun, et kui tahad oma probleemi pihta raha visata ja maksta 3-4X Alibaba hinnast rohkem, et saada 1.5X veel rohkem valgust, siis oleksid vististi päris rahul selle lambiga:
https://www.cyclopsadventuresports.com/ ... p_133.html

Eeldades muidugi, et see LED, mida fotodel kasutasid, on tavapärane kallima otsa hiinakas. Asi selles, et kõige kallimatel lampidel nagu PIAA, Cyclops ja teised, on kasutusel effektiivsemad LEDid. Lisaks on pikaajalised kasutajad raporteerinud ka seda, et ventikad peavad ülihästi tsiklisõidule vastu.

Edit: Mul tuli meelde, et mul on 2tk okei kvaliteediga hiina H1 lampi riiulis. Mul pole vaja, võin millegi maitsva vastu ära anda. Maksid 20 EURi, tutikad - aga pole tarvis ja vist ei lähe ka tarvis.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”