Amortide hooldus?
Re: Amortide hooldus?
oil kirjutas: ↑10 Sept 2020, 08:47Mu meelest kõik mehed, kes ise oma masinaid remondivad, on tegijad. Vahel läheb natuke nihu, noh siis teed uuesti, aga õpid oma vigadest.
Mul enamik (mitte moto-)sõpru viib isegi oma tavalisi mõnesajaeuroseid jalgrattaid uueks hooajaks hooldusesse. Rääkimata siis veel mõne ÜLIKEERULISE (
) töö nagu autol pirnivahetuse või köögiahjul kütteelemendi vahetamisest.
A mis seal imelikku? Kui ei oska ise ikka piduri- ja käiguvahetaja trosse paika regullida, siis parem viigu targemate kätte, kui isetegevusega asjad hullemaks teeb ja sellega lõpuks lisakulusid tekitab. Pirnivahetusega on samamoodi, küllalt neid kes selle suutnud sinna kuidagi vale nurga all sisse suruda ja siis näitab see esituli krt teab kuhu, a mitte sinna kuhu peaks. Või siis suudetakse selle töö käigus veel midagi ära lõhkuda.
No ja mõnel polegi huvi selliste asjade vastu või soovi käsi mustaks teha, las olla. Ma ka pole viitsinud seni oma rattal õli ise vahetada, kasutan seda aeg millekski muuks. Tulepirne vahetan siiski ise, kodutehnikat lammutan ka oma mõistuse piires, kuni asi liiga elektrikute pärusmaaks ei lähe või testreid ja muid selliseid töövahendeid ei nõua.
On kuldsete kätega mehed, siis vahepealne rass ja lõpuks 2 vasaku käega tüübid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.