Suzuki DR-Z400, 2003a- tito
-
Teema algataja - Postitusi: 748
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Suzuki DR-Z400, 2003a- tito
Kuna ma siin eile ennast premeerisin, siis naise tungival soovil lõpetasin täna koridoris põrandaliistude paigalduse
Liistud pandud, kõht täis, suundusin eile osteldud veljega garaazi mängima ja üks tagasilöök teise järel tabas mind.
Okey, päris täpselt ma ei teadnud, mis pilli alt mu esiosa USD sats pärineb, müüa väitis et vana SX ja muud ma ei teadnud. Inspekteerides enne ostu ratast, siis ma amordilt ühe saemärgi leidsin ja rohkem teemasse ei süübind.
Nüüd kui SMX endale selle sm esiratta ostsin arvasin et pean ainult pidurikettaga tegelema, sest nihik rääkis soravas keeles aukude erinevusest rummudel. Aga nüüd tuleb veel välja on mul ma ei tea mis looma esiosa ja hoiab see velge all 22 mm võlli asemel 20 mm võlliga. Vähe sellest, ma olen täiega segaduses veel selle paiknemisest. Nimelt on ratas all 10 mm liiga ühele poole
Kuna ma niikuinii pean pukse sebima hakkama, siis kas peaks puksiga selle velje keskele ajama või peaks kodaratega selle paika ajama
Positiivse poole pealt sai kivikaitsmed ees võetud ja sodist puhastatud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.