Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
-
Teema algataja - Postitusi: 335
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
Tundub, et ilm soosib sae käimatõmbamist
Keegi, vist Jesper tahtis teada, et mis mu need "teised huvid" on. Eks ikka puhkus, baar, naised, muusika. Mina olen täiesti terve mees ja tahan seda kõike saada!
Kui mototeemale truuks jääda, siis TET-ist raskemaid radu pole plaanis. Pole sobivat ratast, CRF250L on raske ja jõuetu, ise kerge ja jõuetu. Õige kaaluga oleks mõni väike 2T, aga sellist pole plaanis. Saabaste peale liikus mõte peale viimast kukkumist: panin TETi viimasel päeval täiesti tavalisel kruusakal külje maha. Tähelepanu hajus, sest olin eelmisel ööl väga vähe maganud ja kõrvatropp ka pakitses kõrvas. Nii takerdusin paremkurvis esirattaga välimisse paksu kruusavalli, sõitsin miskipärast vasakus rattajäljes ja autod olid väliskurvi paksu "kuullaagri" kuhjanud. Kiirus polnud teab mis suur, aga lohisesin oma 3-4m, parem jalg jäi nagu tavaliselt ratta alla. Vigastus oli kerge, sõitsin veel raja lõpuni ja maanteel 50km koju. See pani mõtlema, sest vist kõik känad on mul lõppenud sellega, et jalg jääb ratta alla.
Huvitav on jälgida kuidas kogemus õpetab: kes matsu on pannud need eelistavad kaitset mugavusele ja vastupidi. Ma vist proovin ikka kõigepealt krossisaapaid, sest mitmed on juba öelnud, et pole hullu midagi kui saabas istub ja ära harjud.
Kuidas kohalikust netipoest ostmisega on, kas keegi on tagastusõigust saabaste puhul rakendanud? Ma olen korra fotoka tagasi saatnud, sest peale näppimist selgus, et see on prillikandjale kõlbmatu. Võtaks näiteks 3 paari erinevaid ligi ja "kõnniks" nendega tubastes tingimustes pikalt ringi, et mingit aimu saada. Nii kalliste jalavarjude puhul ei näe ma mingit muud lahendust.
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.