Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
proovi siiski mõista, et metsas sõita saab ikka ka suht erinevalt...kasvõi juba selle pärast, et metsaaluseid on väga erinevaid. ma ei propageeri midagi, ma avaldasin oma arvamust selle kohta, mis tunne on krossisaapaga a'la maanteel sõita maanteerattaga. see ei tähenda, et seda ei võiks või ei saaks teha...ikka saab, aga sellegipoolest ei teeks paha mõista, mis sa selle tõttu ohverdama pead.
ma olen metsades ja metsaradadel ikka omajagu sõitnud ja muidugi seal ka kukkunud, 10+ korda kindlasti aga igat väiksemat kukkumist seal ei ole muidugi mõtet lugedagi. pole vist kordagi neist kukkumistest krossisaabas jalas olnud ja pole jalgadega midagi juhtunud. Rohu sees olevaid kive ja mingeid juurikaotsasid olen vahel ka saapaga ikka tabanud. Kuigi ilmselt ainult siis kui mõnda kurvi võtta ja saapaga liiga maapinna lähedalt "mõõta" kurvis olles. Mõni kord on vähem, mõnikord rohkem valus. Aga sellist utoopiat, et saapa ja jala mõne kivi otsa pooleks sõidaks ei suuda küll omale isegi mitte ette kujutada. Natuke peaks ju ikka vaatama ka, kuhu sõidad ja kuhu oma jalga sirutad. äkki tasuks natuke peaga mõelda sõitmise ajal ning kõrge ühtlase rohu sees mitte jalgu suvaliselt järgi lohistada?!? võib muidugi ka ekstreemi minna ja omale raudrüü selga pista, et oleks ikka max protection, kuid iga asi on kompromiss
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.