Algaja ratas pikka kasvu sõitjale
-
Teema algataja - Postitusi: 21
- Tsikkel: Honda CB650F
- Tänatud: 2 korda
Re: Algaja ratas pikka kasvu sõitjale
kurikristjan kirjutas: ↑30 Aug 2020, 12:57Mina ei valiks cruiserit, kui siis ainult teiseks rattaks. Ja seda ainult cruiseri teistmoodi sõiduomaduste pärast, sõitma õpib millegi rohkem kallutava ja kergemini juhitavaga paremini. Kaal pole argument.
Mul on eluaeg olnud kõike muud, kui cruiser tüüpi rattad, tuttavate omi olen proovinud, sõidujulgusele mõjub suht hävitavalt esimene kord, kui igasugused detailid nagu nt jalarauad või -plaadid maas lohisevad suht väikeste kiirustega juba. Need rattad jäägu pensionäridele või hingelt aeglastele, või neile kes tahavad ainult otse sõita.
Miks karvikute kamp cruiseritel bikereid nokib, ongi see, et sõites neil lõbu vähe on.Mina pakuks just naked/klassiku nagu algne soov, sest see on lihtne allrounder mis teeb peaaegu kõike, mida võid tahta. Vaata nt XJR1200/1300, Bandit, GSX1400. Mul omal on SV1000N ja olen rahul, aga olen vaid 187 pikk.
Suurem matkaenduro pole ka paha valik.
Kui raha rohkem, siis nt minu järgmine oleks BMW K1200/K1300R.29 ja A2 - sul siis B loa staazi vähe? Mul õde sai kohe puhta A...
Puudub B-kat. Kavatsen ära lõpetada, aga auto juhtimine pole kunagi olnud see "vau" asi minu jaoks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.