Sõiduvarustuse parajaks õmblemine
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Sõiduvarustuse parajaks õmblemine
Kellu kirjutas: ↑28 Aug 2020, 10:48Spoiler
urmas66 kirjutas: ↑23 Aug 2020, 11:28Kellu kirjutas: ↑23 Aug 2020, 02:25Hei!
Ma loodan, et 4 aastat hiljem see teema ka veel oluline on.
Kes oskaks praegu soovitada, kes õmbleb mootorratta gore-tex pükse parajaks? Rev'it püksid on, aga põlvekaitsmed on liiga madalal. Kaitsmeid saab tasku sees natuke üles nihutada, aga see ei aita piisavalt. Kel häid soovitusi, hea meelega võtaks kuulda.
Ma olen Ülemiste keskuses ühes töökojas nimega Tubli Rätsep igasugu tagidel nii gore kui nahk jne lukkusid vahetada lasknud ning muidu riideid parajaks kohendada lasknud. Sul siis ilmselt kaitsme taskud vajavad kohendamist. Googelda,neil on veel neid kohti üle linna ja teenus on väga soodne mu meelest.
Aga seda muret ei ole, et pärast materjal vähem niiskust peab, kui seda kohendada?
Mõtle loogiliselt. Kui mingi niiskuskindlusega membraanist läbi õmmelda, siis on augud ju. Rõivatööstuses teibitakse (vähemalt kriitilised) õmblused üle. Minu teada rätsepatöökojad teipimist ei paku. Võimalik, et su kaitsmetaskuid saab kohendada ka ilma membraani augustamata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.