Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Põhja Siil kirjutas: ↑23 Aug 2020, 20:08iSlanderEST kirjutas: ↑23 Aug 2020, 19:54Kirs kirjutas: ↑23 Aug 2020, 19:32Njaa. Istun praegu nagu miilenki Kuivastus üldjärjekorras 17: 25 alates. Esimest korda siis kogen tsikliga sellist asja. Muidugi panin esmalt südamerahus järtsist alguses kassade poole, aga TS ametnikust enam edasi mitte. Täna tsiklitele kahjuks erandeid ei tehta. Põhjust ei osanud nooruke poiss öelda.
Kunagi ütles Sirle Arro, et see on tema, kui autojuhi, meelest ebaaus.
Sellises valguses, võiks ju ilma mootorsõidukita ületajad ka samas järjekorras seista. Sest kuidas nii, et autojuhid peavad seisma ja teised mitte...
Ise olen alati vältinud saarel käimist nädalavahetusel, ja seega on mul puht uudishimust küsimus: kui ma nädal (või kolm) ette pileti ostan, kas siis sõidan lihtsalt kogu järjekorrast mööda, või nädalavahetuseks pileteid eelmügis pole? Vahet pole, kas autoga või tsikliga.
Pileteid ikka on,kui aegsasti ette ära ostad(võibolla veel reedel-neljapäevalgi oli saada ja järgmiseks pühapäevaks kohti vabalt)) ja siis saad ikka kindlale väljumisele peale. Olles ise sealt pärit ja ema ja vend elavad veel seal,siis "tänu" sellele praami keberniidile põhimõtteliselt käin seal üks-kaks korda aastas. Isegi siis kui seal pole järtse pole viitsimist oma aega sellele loksumisele raisata. Võibolla minu puhul ka see,et olen seda kunagi liiga palju kogenud,aga no ei kutsu mind sinna mingi väega.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.