Savipoti-Tobi Wild Star 1600


Teema algataja
Savipoti-Tobi
Postitusi: 48
Liitunud: 01 Apr 2019, 14:15
Tänatud: 6 korda

Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Lugemata postitus Postitas Savipoti-Tobi »

Tellitud sai nagu lubatud esimene suunatulede hoidik. Lisaks eelmise tellimusega juba ette ära mõned kinnituse detailid.

IMG_20200809_160737.jpg

Kroom on väga ok ja koos transaga 60.- ukse taha. Puudu on suundade nö. pehmendus kummid otstesse. Plaanis teha Yamaha keskusesse üks viimane tellimus see aasta aga enne peaks üks õhtu rahulikult ümber ratta ringi vaatama ja kõik puudulikud või valed poldid ja seibid ja detailid üles lugema ja listi tegema ja siis koos kevadel vaja minevate õlifiltriti ja muu mudruga ära tellima.
Pildilt on puudu veel:
https://www.ebay.de/itm/Yamaha-XV1600-W ... SwCFxeVXtb
Ühtlasi kui kellelgi, kes juhtub seda teemat lugema just parasjagu üle neid juppe, mis mul vaja siis võib lahkesti pakkuda. Minu eesmärk on keerata maha võimalikult palju jubinaid, mis pole originaalid ning mis pigem liigituvad kategooriasse "teibituuning" ja asendada need originaalidega.
Kirsiks tordil jään otsima esimest porikat, mis on riginaal ehk ilma igasuguste "lisa aukudeta või kujudeta" ja värvilahendus on "Miyabi Maroon".
Eks aeg näitab aga leian ka selle ilmselt kevadeks. Kui ei siis läheb praegune porikas parandusse ja värvi. Suht porr on ikka mingi plastikust kujuke (kotkapea), mille jaoks on puuritud porikasse augud ja kuna kujukesel olid silmadeks tulukesed, siis veeti juhe silikoniga kuskilt külje pealt...
Teen sellest paar pilti ka kui meeles, sest see on lihtsalt ulme, mis on tehtud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”