Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3140
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Lugemata postitus Postitas ranel »

urmas66 kirjutas: 12 Aug 2020, 09:59
ranel kirjutas: 12 Aug 2020, 08:49
urmas66 kirjutas: 11 Aug 2020, 22:25
Luxor kirjutas: 11 Aug 2020, 15:18

Kuumaga pista turvise alla Halvarssoni võrksärk - väga mahe ja jahe.

Pole vahet,mida alla paned,sest ta on sul ikkagi vastu ihu. Tagi on natuke vabam ja sellest ka lahedam tunne. Kuigi +30 kraadi juures on ka sellega palav,kui linnavahel sõidad. +35 ja üle, olen selle ka maanteel maha koorinud, pika käisega T-särk on siis vast ainuke asi milles kannatab olla. Samas meil pole sellist kuuma just tihti ehk see teema pigem lõunas sõites. Muidugi jutt ,et kus siis kaitsemed ja muu kõik veel, ei päde sellises kuumas ja võid turvise või tagiga kuumarabanduse saada,mille tulemus on kolar.
Ma küll hommikul päeva ei alusta mõttega,et kuidas selle asfaldil lohisemisega nüüd on

Ei tea, mis turvis sul on, aga enda foxiga on tunne pm nagu t-särgiga oleks.Igal pool ju tuulutusavad kaitsmetes ja muu osa on võrksärk.
Ka tagil hõlmad lahti sõites on palavam, kui turvisega.

Võtsin tuttava käest prooviks, meil üks suurus riided ja pikkus ka sama. Motodepoost oli ostetud(pigem mingi kallim ja kvaliteetsem asi),aga ei mäleta tootjat. Sõistsin sellega ühel sooja päeval ja arvasin,et see on seljas lahedam kui minu tagi. Tegelikult oli ikka teistpidi. Ilmselt on seda võrdlust keeruline sõnades täpselt seletada, aga kui ise oled proovinud saad aru. Tagi ainuke kuumuses miinusele viitav on krae, mida vestil ei ole, aga samas maanteel sõites on krae igati asjakohane. Minu tagil on selline eraldi tripp millega saab krae nö avatud asendis fikeerida.

No mul endal see. Kogu see turvis on pm võrksärgi peale ehitatud. Kõige kehvem koht on seljakaitse palavuse mõttes, aga tagil paks vahtplastist seljakaitse on hulga hullem. Ma olen küll väga rahul sellega. Kuni +36c olen sellega sõitnud ja siis oli tunne nagu sooja supi sees sõidaks, samas ei higistanud end segaseks.
https://www.amazon.com/Fox-Racing-Titan ... B0033PRRCS

See hooaeg kiskusin jopel üldse kaitsmed välja ja olen turvist jope all kasutanud. Väga rahul sellise komboga. Kui jahe hakkab, viskan tagi tagasi peale.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”