Kelle 1995-2005 Yamahal laadimispinge alla 14,1 - minul ravim üle

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2000 korda
Tänatud: 592 korda

Re: Kelle 1995-2005 Yamahal laadimispinge alla 14,1 - minul ravim üle

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

roadrunnerr kirjutas: 04 Aug 2020, 14:02

TDM-i kohta üldisel palju kurdetakse ka foorumites, et esituli on mõttetu. Tuleb välja, et tulega kõik hästi, ning sellele peab lihtsalt korralikku toite organiseerima.

Proovisin seda varianti ehk otse lambi külge vedasin ajutise juhtme,aga see ei andnud just palju juurde. Kahtlustasin ka sed,sest tulede toide pigem peenike,kuid mitte ka just ülemõistuse peen. Praegu on LED lambid esitules(lähi-kaug) ja lisa xenonid kaugtulena. Kui mul olid halogeenid ,siis ei langenud pinge ka vähem kui 12,6-12,8 hetkeks kui tule sisse lülitasin. Kui xenonid olid lähitules,siis mul kordagi nad pinge langusest välja ei lülinud. See,et esitulele väiksem pinge tuleb,on üsna levinud ka autode juures,kuid 12+V peaks ikka iga lambiga piisavalt valgelt põlema. Kõrgema pingega hakkab lampe liialt minema. Minu ainuke probleem pingega on olnud kerge kõikuv ülepinge 15+V ja selle põhjustas kehv kontakt pingeka pistikus. Tegin puhtaks ja contact sprayga üle ning siiani toimib.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”