Kuhu 2020 hooajal matkatakse
Re: Kuhu 2020 hooajal matkatakse
Üleval läheb sõit aeglaseks, aga tehtav. Väsimusest ja külmast üleval sõiduvead kerged tekkima (kitsad ja käänulised teed)
jkristjan kirjutas: ↑02 Aug 2020, 09:36Ohh, küll jõuab, ma tonniste transiidipäevadega harjunud. Asi see 600 km siis veel peale visata. Õigel ajal Helsingist minema ja südaööks oleks kohal juba.
Saabki Ironbutti teha
Ma ei tea kui tõsine arutelu see nüüd on, aga äsjane 1300 km päeva kogemus ütleb, et just iga nö lõppu lisanduv kilomeeter on suur asi. Arvestades, et sellest 99% oli Bahn Varssav-Dresden-München-Innsbruck suunal ja see võttis 17h, siis ma ei kujuta ette, mis teedel ja mis kiirusega saab 1600 päevas sõita. Või noh, kujutan, kui see on omaette eesmärgiks, siis toit ja vesi paagikotti ja FJR1300-ga otse sirgeid kiirteid kütma, aga see pole Helsingi-Nordkapp. Ma ei tea kuidas Soomes on, aga Lätist Saksani ei saanud kuskil pumba juures maksta, aja raiskamine algab nii lihtsatest asjadest nagu 1990.ndate stiilis tanklas järjekorras passimine ja peldiku jaoks müntide vahetamine.
Soomes ja norras suht ainult posti peal saabki maksta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.